Uusi haaste Lean in Five Weeks Tikis Edition alkaa 3.8. – ilmoittaudu mukaan!

tomijope2

Kesä on virallisesti täällä, kelit lämpenee ja vaatteet vähenee. Mutta miten on sen kuuluisan kesäkunnon laita? Voitko marssia biitsille rauhallisin mielin ja olla ylpeä kropastasi? Onko t-paidan alla sellainen vartalo, joka tuntuu omalta, ja jossa viihdyt? Mikäli luulet, että kiristämisen varaa vielä löytyy, nyt on tarjolla aivan loistava ratkaisu, jolla päätät kesän 2015 kovassa tikissä: hyvät naiset ja herrat, Lean In FIVE Weeks – TIKIS Edition nettivalmennus alkaa 3.8.2015!

LIFW-nettivalmennus on viiden viikon mittainen valmennus, jonka tavoitteena on huikeiden treenien ja ruokavaliosuunnittelun avulla tiputtaa viisi kiloa painoa ja saavuttaa aivan uusi, terveellisempi elämäntapa. Viisi viikkoa saattaa kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta kun asioita tehdään järjestelmällisesti, ja ennen kaikkea oikein, kaikki on mahdollista! Kyseessä ei ole mikään ihmedieetti, vaan nettivalmennuksessa saat käytännön ohjeita treeniin, ravintoon ja elämäntapoihin liittyen.

Osallistujana saat videoituja treenejä, kokonaisvaltaiset ruokavalio-ohjeet, kannustusta, motivointia ja paljon muuta! Treenit voit sovittaa arkeesi, etkä tarvitse kuntosalivälineitä tätä varten; treenaat siis missä ja milloin vain, kun sinulle parhaiten sopii. Lean In FIVE Weeks -nettivalmennuksessa saat myös ensiarvoisen tärkeää vertaistukea muilta haasteeseen osallistujilta.

johannes

Paketti on simppeli, toteuttamiskelpoinen ja tehokas. Tämä elämäntaparemontti on vieläpä hauskaa, joten sinun on helppo jatkaa terveellisemmän elämäntavan noudattamista viiden viikon haasteen jälkeenkin. Tämä oikeasti toimii!

Huippuvalmentajana toimii Lean In Five Weeks -metodin kehittänyt personal trainer Tomi Kokko. Tomin energisessä, intohimoisessa ja asiantuntevassa valmennuksessa on tekemisen meininkiä ja Tomin kaikki peliin-asenne tarttuu. Motivaatio ei tässä valmennuksessa ainakaan lopahda kesken! Tällä kertaa mukana myös Tikis, joten luvassa on huikea paketti!

Lean In Five Weeks -nettivalmennus sopii kaikille. Jokainen pystyy osallistumaan oman kuntonsa mukaan – aloittelija voi aloittaa rauhallisemmalla temmolla ja kiristää vauhtia homman edetessä, kovempikuntoinen treenaja taas voi tykittää täysillä heti alusta saakka. Treenit ovat HIIT-tyyppisiä erittäin tehokkaita treenejä, joissa rasva taatusti palaa ja kunto kasvaa.

lifwtikis

Löydät tarkempaa infoa valmennuksesta sekä haasteeseen jo osallistuneiden kokemuksia TÄÄLTÄ.

LIFW Tikis Edition starttaa 3.8.2015. Ilmoittaudu mukaan valmennukseen nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Jos ilmoittaudut perjantaihin 3.7.2015 klo 12 mennessä, saat valmenuksen alennettuun early bird -hintaan. Tässä on nyt kasassa sellainen paketti, että saat taatusti tuloksia! Sinun tarvitsee vain ilmoittautua valmennukseen ja noudattaa ohjeita.

Tomi Kokon sanoin: Kaikki peliin!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: