Toukokuun LIFW valmennusten inspiroivat tulokset!

Toukokuun Lean in Five Weeks face-to-face -haaste ja nettivalmennus olivat jälleen vertaansa vailla! On aika palata hieman taaksepäin ja katsoa millaisia tuloksia tiimiläiset saivat aikaan toukokuun haasteissa. Nämä, jos mitkä kannustavat lähtemään mukaan valmennukseen ja mikä parasta, tässä haasteessa ei nähdä nälkää eikä lasketa kaloreita! Treenit on helppo tehdä missä ja milloin vain sinulle sopii; vaikka oman olohuoneen lattialla, tai näin kesäaikaan, mikä sen parempaa kuin vetää treenit ulkona vehreässä luonnossa, kuistilla tai laiturin nokassa.

Toukokuun LIFW -valmennusten tuloksia:

Painoa tippui yhteensä: 230,9 kg
Senttejä lähti yhteensä (lantion ja vyötärön alueelta): 588,5 cm
Muutos lantion ympäryksessä keskimäärin: -3,8 cm
Muutos vyötärön ympäryksessä keskimäärin: -5,2 cm
Kunto kohosi keskimäärin: 33 %

(Meille tulostensa ilmoittaneiden keskiarvot ja summat.)

Lean in Five Weeks ei ole mikään ihmedieetti eikä haasteessa punnita ruokia tai nähdä nälkää. Viiden viikon haasteessa pyritään kohti pitkäaikaista ja pysyvää elämäntapamuutosta sekä opetellaan kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tarpeita. Kalorienlaskenta jätetään suosiolla muille. Salijäsenyyttä ei tarvitse hankkia, vaan LIFW treenit on helppo suorittaa melkeimpä missä vain ja milloin vain - koska se itselle parhaiten sopii.

Treenit ovat hauskoja, helppoja ja monipuolisia, joissa hiki lentää varmasti! Treenailuun on helppo ottaa myös lapset mukaan ja mikäs näillä keleillä on treenata ulkona, kunhan muistaa hyvän nesteytyksen helteessä. LIFW haaste sopii kaikille ja kaikenikäisille, kunnosta tai taustasta riippumatta.

toukokuu_kollaasi_3

Tiimiläisille perustettu Facebook -ryhmä on monesti osoittautunut huikeaksi tsemppiviestien ja ajatusten tyyssijaksi ja niin oli nytkin. Facebookissa jaetaan treenikuvia, fiiliksiä, ajatuksia, kysymyksiä ja vinkkejä erilaisiin resepteihin. Facebookin ryhmästä moni on saanut tsemppiä ja kannustusta pienten haasteiden kohdatessa ja siitä on yhteishengellä jatkettu taas täysillä eteenpäin. Mikä on hienompaa, kuin tsempata kaveria ja tehdä homma yhdessä alusta loppuun?

Haasteen perustaja Tomi Kokko toimi jälleen molempien ryhmien päävalmentajana ja luotsasi tiimiläisiä ympäri Suomea mm. inspiroivien videoidensa kautta.

Video tomikokko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haasteen loppupuolella tiimiläiset kokoavat yhteen TOP3 -fiiliksensä haasteen ajalta ja jakavat hyvät fiiliksensä Facebookissa. TOP3 -fiilikset voivat olla mitä vain, kuten ulkoisiin tai sisäisiin muutoksiin, hyvään oloon tai piristyneeseen olemukseen liittyviä asioita. Ne voivat olla rakkautta uuteen ravitsemukseen, treeniin tai onnistumisen riemua omasta suorituksesta.

Toukokuun LIFW haasteiden päätöskekkerit järjestettiin perinteiseen tapaan Helsingissä 10.6 ja paikalle ilmaantui tiimiläisiä jälleen ympäri Suomea, oli mieletöntä nähdä kaikkia livenä! Iso kiitos jokaiselle tiimiläiselle, jotka pääsitte paikalle ja kiitos teillekin, jotka olitte hengessä sekä fiiliksessä mukana, vaikka ette paikalle päässeet 🙂

Moni lähti myös meidän kanssa myös jatko-ohjelmaan, ihan huippua tyypit! Jatkoryhmän kanssa jatketaan uusilla tuulilla kohti uusia tavoitteita, mutta samalla kovalla meiningillä mennään, let’s make it happen. Iso kiitos vielä koko toukokuun tiimille ympäri Suomea ja muuta maailmaa! Teidän kanssa on mahtavaa tehdä hommia uskomattoman hienolla asenteella ja meiningillä!

Koko LIFW-tiimi kiittää, kumartaa ja hurraa koko toukokuun face-to-face sekä nettivalmennuksen porukalle! Me ollaan jälleen kerran erittäin todella ylpeitä jokaisesta teistä, että uskalsitte haastaa itsenne ja lähteä tähän haasteeseen mukaan, saatte olla ylpeitä itsestänne!

Ja nyt sinä siellä, joka luet tätä tekstiä ja pohdit "Pitäisikö kokeilla" tai "Olisiko minusta tähän", niin ota haaste vastaan! Let's go, tehdään tämä yhdessä, seuraava LIFW haaste starttaa 15.8.2016.

Tätä et halua missata, haasta itsesi ja vinkkaa mukaan myös kaveri tai puoliso, let's do this!

LIFW_2016_netti_cover_syksy

Leave a Reply 1 comment

Niina Luotamo - heinäkuu 11, 2016 Reply

Moikka!
Onko 15.8. Alkavassa LIFW valmennuksessa ryhmää mikä treenaa yhdessä vai onko treenit ym ohjeet vain nettivalmennuksena?
Terv. Niina

Leave a Reply: