Tikisjopen & Tomi Kokon treeniliikevinkit (video!)

jope1

Kehonpainotreenailu on kivaa ja simppeliä, mutta mikäli liikepankki koostuu lähinnä punnerruksista, burbeista ja kyykyistä niin homma voi alkaa maistumaan puurolta hyvin äkkiä.

Sen sijaan kun laittaa vähän mielikuvitusta peliin, niin uusia liikkeitä voi keksiä vaikka joka päivälle. Usko tai älä, mutta tässä voi olla loistava treenimotivaattori niille päiville kun ei huvittaisi puurtaa samaa vanhaa ohjelmaa: keksi muutama uusi, hauska ja haastava liike ja saatat huomata että motivaatio-ongelmat häviävät kuin pieru saharaan ja yhtäkkiä olet intopiukeana testaamassa uusia tapoja liikkua!

Tikisjope ja Tomi Kokko löivät viksut päänsä yhteen, allaolevalla videolla tulos: yli 30 lähinnä kehonpainoilla suoritettavaa liikettä ja muutama partytrick!

 

Mikäli haluat oppia lisää kuinka treenata oman kehon painon avulla, tiputtaa 5kg viidessä viikossa sekä saavuttaa pitkäkestoisen elämäntapamuutoksen, meidän seuraava LIFW nettivalmennus alkaa maaanantaina 28.9.

Haasteen kaikki treenit ovat oman kehonpainon avulla toteutettavia treenejä ja voit tehdä ne missä vaan ilman välineitä.

Supersuosittuun nettivalmennukseen pääset mukaan painmalla tästä!

 

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: