TIIMISI

We raise by helping others.

- Robert Ingersoll


Me autamme sinua saavuttamaan päämääräsi.

TOMI KOKKO

Olen Tomi Kokko - LIFW haasteen perustaja Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti ja intohimoinen yrittäjä.

Olen erikoistunut ihmisten elämäntapamuutoksiin. Tähän mennessä minulla on lähes 9000 hoikempaa, vahvempaa ja ennen kaikkea elämäänsä tyytyväisempaä asiakasta ympäri Suomea.

Uskon siihen, että kun pitää positiivisen asenteen päällä ja on valmis tekemään kovaa duunia unelmiensa eteen, on kaikki mahdollista! Uskon myös, että kun syö paljon luonnollista ruokaa, treenaa kovaa ja ympäröi itsensä samankaltaisten ihmisten kanssa, lähtee elämä aivan uuteen nousuun ja voi saavuttaa mitä ikinä haluaa.

Visioni LIFW haasteen kanssa on selkeä - parantaa kymmenien tuhansien Suomalaisten elämänlaatua ja rakentaa positiivinen yhteisö, jossa kaikki on mahdollista!

Meillä on kasassa mahtava tiimi, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Pääsemme lähemmäs visiotamme joka päivä, askel askeleelta.

KRISTIAN POPOV

Minä olen Kristian Popov - LIFW haasteen Head Coach, Personal Trainer ja ammattivalmentaja. Olen erikoistunut kokonaisvaltaisiin elämäntapamuutoksiin ja haluan motivoida juuri sinut kohti urheilullista ja hyvinvoivaa kehoa. Holistisessa valmennusfilosofiassani otan huomioon ravinnon, levon ja stressin optimaalisen tasapainon.

Ennen valmennusuraani kilpailin päätoimisesti 10-ottelussa, josta käteen jäi tusina Suomen mestaruuksia ja arvokisaedustuspaikkoja. Tuolloin vahvistin ammattitaitoani myös valmentamalla sekä urheilijoita että kuntoilijoita. Tämä näkyy ohjauksissani harjoitteluelementtien monipuolisena yhdistämisenä. Olen erikoistunut toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin sekä juoksuominaisuuksien kehittämiseen.

Tavoitteenani on insipiroida jokaikinen teistä oman elämänsä 10-ottelijaksi, niin treeneissä, kuin niiden ulkopuolella.

AARO HELANDER

Olen Aaro Helander - LIFW haasteen toinen päävalmentaja, Movement ja GST-coach, Personal Trainer ja sertifioitu Gymnastic Bodies Athlete. Kannustan valmennettaviani löytämään optimaalisen tasapainon ravitsemuksen, voimaharjoittelun, liikkuvuuden, ja mentaalisen puolen ominaisuuksien välillä.

Kilpailutaustoista löytyy vuoden 2015 Street Workoutin raskaan sarjan jaettu Suomen mestaruus. Pääpaino valmennustyössäni on perinteisen voimaharjoittelun ja voimistelupohjaisen voima- ja liikkuvuusharjoittelun yhdistämisessä.

Tavoitteenani LIFW tiimissä on ajan kanssa tarjota mahdollisimman monille eväät ja tietotaitoa kyetä tekemään itseohjautuvasti hyviä päätöksiä liikunnan ja ruokavalion suhteen. Pyrin myös opettamaan ajattelumalleja, joiden varassa on mahdollista oppia tulkitsemaan mainstream-mediassa esiintyvän ravitsemustiedon ja tutkimuksen luotettavuutta ja soveltuvuutta eri tilanteisiin.

TOMI RIIONHEIMO

Olen Tomi Riionheimo, auktorisoitu Personal Trainer, ravinto- ja kuntosalivalmentaja, ja lisäksi kahvakuulaohjaaja. Olen valmentajana rento, mutta vaativa, ja koen, että urheilla pitää otsa hiessä, mutta ei otsa rypyssä. Liikkumisen pitää olla myös kivaa!

Voisin sanoa olevani “LIFW-kasvatti”, sillä suoritin itse LIFW Helsingin haasteen v. 2014, kun olin ruuhkavuosien johdosta unohtanut urheilun ja paino oli kohonnut hurjiin lukemiin. Elämäntapamuutoksessani suurena apuna oli LIFW haasteessa saatu into treenata ja syödä hyvin. Tiedän kokemuksesta, miten rapakunnostakin voi nousta takaisin aktiiviurheilijaksi. Hienoa siis nykyään toimia LIFW valmentajana.

Oma treenitaustani löytyy kuntosalitreenin ja amerikkalaisen jalkapallon parista, jossa tuli voitettua SM-mitaleitakin. Nykyään nautin monipuolisesti eri lajien parissa treenaamisesta ja valmentajana koen tärkeäksi, että valmennettavat löytävät liikunnan ilon ja sen myötä paremman elämänlaadun.