Tehotreeni – BURNER 400 (video!)

Nyt kun monilla on kesälomat päällä eikä salilla käynti paljon houkuttele, niin varmasti treenien suhteen sanat ”nopea, tehokas, kehonpainoilla suoritettava ja hauska” – vetoavat yhteen jos toiseenkin.

Me Lean In Five Weeks -valmentajatkin peukutetaan tehokkaiden kehonpainotreenien puolesta, ja näytetään teille enemmän kuin mielellämme kuinka me pysytään kondiksessa kesällä! Niinpä tullaan jakamaan tästä lähin viikoittain treenivideoita, joiden ideana on ajallinen tehokkuus ja treenien suoritettavuus missä tahansa ja milloin tahansa. Haluamme näyttää, että hyvässä kunnossa pysyäksesi et tarvitse kuin oman kehosi ja vähintään 10 minuuttia aikaa päivästäsi.

Tänään jaamme Lean In Five Weeksin tunnetun nimikkotreenin, joka tunnetaan myös nimellä Burner 400! Tätä treeniä käytämme myös osana viiden viikon haastettamme yhtenä kuntotestausmenetelmänä.

Katso alta video jossa LIFW:n perustaja Tomi Kokko esittelee yhden meidän lempitreeneistämme, fiilistele, inspiroidu – ja miksipä et siinä videota katsoessasi treenaisi mukana?

Leave a Reply 1 comment

Kati - heinäkuu 20, 2016 Reply

Kuinka pitkä breikki on noin ajallisesti? Odotetaanko että hengitys tasaantuu vai jatketaanko heti kun se on mahdollista?

Leave a Reply: