Tärkeä, ehkä elämääsi muuttava kysymys!

 

Te, ketkä olette jo seurailleet nämä kolmisen viikkoa kirjoituksiani täällä LIFW-blogissa, olettekin jo tietoisia siitä, että rakastan tsempata ihmisiä kohti suurempaa itsetietämystä, tasapainoa sekä elämänhallintaa. Haluan, että jokaikinen ihminen tajuaisi jossakin vaiheessa elämäänsä haastaa oman ajattelunsa ja olisi valmis kääntämään reippaasti elämäänsä uusia sivuja, jos vanhat eivät enää miellytä. Siis aivan kuten muutenkin LIFW-tiimiläiset!

Kun antaa vinkkejä ihmisille, jotka eivät ole ennen olleet tekemisissä itsensäkehittämisskenen kanssa, on aloitettava varovasti ja helpoilla jutuilla. Näiden minun mielenhallinta-tekstieni idea on, että ne ovat suhteellisen nopeita tehdä ja kuitenkin, että niissä olisi mahdollisuus vavisuttaviin tuloksiin! Tässä tulee yksi sellainen! Ja mieti: tähän tarvitaan vain yksi kysymys! Tämä kannattaa tehdä toiselle ja pyytää, että joku muu tekee tämän sinulle.

Vain yksi kysymys

Kysy toiselta: Mikä sinulle on elämässä tärkeintä? Ja kun hän vastaa intuitiivisesti, turhia miettimättä, niin kysy uudestaan: Mikä sinulle siinä on tärkeintä? Ja näin ketju jatkuu! Kun toinen vastaa, sinä kysyt aina perään: No mikä sinulle sitten siinä on tärkeintä?

Homma jatkuu niin kauan, kunnes kehä alkaa kiertämään selkeästi ja alkaa tulla toistoa. Lupaan, että tämäkin harkka antaa sinulle paljon, vaikka ajallisesti se vie vain noin 10 minuuttia. Mitä sieltä sipulin sisältä kuoriutuukaan…? LIFW-valmennuksiin kuuluu olennaisena osana henkinen hyvinvointi, ja koenkin, että juuri tällaisten pienten harjoitusten avulla voi pikkuhiljaa löytää sen oman tiensä ja vakauttaa sitä.

Ihanaa loppuviikkoa jokaiselle!

// Emmi

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: