Raikas ja ravitseva vappudrinkki

Vappu tuo juhlapäivä, joka on varma merkki täyttä päätä lähestyvästä kesästä! 

Vappudrinkin kuuluu tuntua suussa sopivan pirskahtelevalta, keväiseltä ja hieman makealta. Päätimmekin kehitellä LIFW ruokalabrassa juoman, joka täyttää nämä vaatimukset. Vannomme ravitsevien raaka-aineiden nimeen, joten nauttiessasi tämän drinkin saat siitä myös runsaasti kehoa boostaavia ravinteita! Kuulostaa win-win tilanteelta, eikö?

Vappu (1 of 1)-4

Drinkki saisi olla mielellään myös helppo ja nopea valmistaa. Vastasimme myös tähän toiveeseen. Tarvitset drinkin valmistamiseen 3-4 ainesosaa ja noin 2 minuuttia aikaasi.

Keväinen vappudrinkki (1 lasillinen)

1-1,5 dl kookosvettä

Muutama puristus luomusitruunasta

1 dl vettä tai Vichyä (Vichyllä saa drinkistä ihanan kuplivan!)

Luomuminttua drinkin sekaan

Valmistus: Purista sitruunanmehut ja kaada nesteet lasiin, lisää mintunlehtiä sekaan. Tarjoile kylmänä, ota rento asento ja NAUTI! 

Vappu (1 of 1)

Miksi kyseessä on todellinen terveysjuoma? 

  • Sitruuna emäksisöi kehoa, sisältää runsaasti C-vitamiinia, piristää ja auttaa ruoansulatuksessa.
  • Kookosvesi on todellinen terveyspommi. Vaikka kookosvesi on luontaisesti makeaa, sopii se painonhallintaan vähähiilihydraattisena juomana. Se on luonnon oma urheilujuoma, sillä se nesteyttää (luonatisesti isotoninen juoma ja sisältää elektrolyyttejä), se vahvistaa vastustuskykyä sen antibakteeristen (-fungaalisten ja -viraalisten) ominaisuuksien myötä ja parantaa ruoansulatusta ja ruoan imeytymistä sen sisältämien bioaktiivisten entsyymien takia.
  • Minttu on lääkeyrtti, josta saa laajasti apua ruoansulatusongelmiin – se sisältää myös yskänlääkkeenä toimivia komponentteja, joten siitä saa apua myös hengitysteiden hoitoon (hengityksen raikastamisen lisäksi). Lisäksi minttu rentouttaa – siitä saa myös keitettyä maistuvaa teetä.

Vappu (1 of 1)-2

Mahtavaa vappua! Nauttikaa ulkoilmasta ja läheisten ihmisten seurasta! 🙂

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: