Pasta bolognese LIFW-tyyliin

lifw3Yksi LIFW-ruokavalion kulmakivistä on se, että varsinkin treenejä edeltävät ateriat koostuvat pääasiassa proteiineista, rasvoista ja kasviksista. Tällaisella ruokavaliolla sekä me valmentajat että asiakkaamme voimme pysyä hyvässä kunnossa ja energisenä aamusta iltaan ja ympäri vuoden.

Tässä on yksi todella helppo ja maistuva arkiruoka: Pasta Bolognese a’la Lean In Five Weeks! Pastan korvaaminen kesäkurpitsasuikaleilla on ihan huisin hyvä keksintö ja kun tätä ateriaa tarjoilee vähän nirsommallekin nenälle, niin kyllä vaan kokin suupielet saa kääntyä omahyväiseen hymyyn kun syöjät nyökkäilee hyväksyvästi. Testattu on.

PASTA BOLOGNESE A’LA LEAN IN FIVE WEEKS (neljälle)

Kesäkurpitsapasta

1 iso kesäkurpitsa
suolaa
pippuria
öljyä/voita paistamiseen

Suikaloi iso kesäkurpitsa pitkiksi siivuiksi kuorimaveitsellä. Paista suikaleita voissa niin kauan, kunnes nesteet ovat hävinneet pannulta ja kurpitsasuikaleet rupeaa saamaan vähän reunoista väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Bolognesekastike

800g luomujauhelihaa
1 purkki Dolmion luomubolognesekastiketta
1 pieni purkki tomaattimurskaa
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
grillausmaustetta
oliiviöljyä paistamiseen

Pilko sipuli pieneksi, paista sipulit ja jauhelihat kypsiksi. Lisää sekaan bolognesekastike, tomaattimurska, purista valkosipulin kynnet joukkoon ja mausta kastike grillausmausteella.

Tarjoile juustoraasteen ja basilikan kera!

liwf2// Kirjoittaja Ella Elers on helsinkiläinen Personal Trainer ja Lean In Five Weeks -valmentaja. Ella pitää myös omaa hyvinvointiblogia osoitteessa www.ellaelers.blogspot.fi.

ööö2

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: