Inspiroiva elämäntapamuutos – HENNAN BEFORE & AFTER!

Meille on tullut valtavasti tarinoita Lean In Five Weeks haasteen läpikäyneiltä henkilöiltä ja ollaan erittäin ylpeitä ihan jokaisesta elämäntapamuutokseen mukaan lähteneestä henkilöstä.

Halutaankin jakaa näitä inspiroivia tarinoita, näistä voi taatusti itse kukin saada motivaatiota ja tsemppiä omaankin tekemiseensä. Tänään vuorossa Hennan tarina!
Henna Pollari before ja after etu
Henna suoritti online-haasteen ja tässä hänen fiilikset haasteesta!

”Lähdin haasteeseen ihan hetken mielijohteesta, tietämättä sen tarkemmin haasteen sisällöstä. Ja yllätyin tosi positiivisesti!

Oli kivaa kokeilla niin erilaista ruokavaliota kuin mihin on tottunut: maidoton ja viljaton ruokavalio ja bulletproof-aamukahvi johtivat mm. iho-ongelmien parantumiseen. Aion säilyttää osan haasteen mukana tulleista jutuista ja rutiineista jatkossakin, paluuta entiseen ei ole! Myöskin se harhaluulo tuli kumottua etteikö olisi aikaa liikkua, haasteessa tuli opittua ihan uusi tapa liikkua ja sai tosi makeita vinkkejä tehokkaisiin treeneihin.

Facebook-ryhmän tuki oli iso juttu, ilman sitä olisin tuskin onnistunut. Sinne saattoi mennä kertomaan hyvistä ja avautumaan haastavemmistakin jutuista. Kannatti laittaa kaikista tyhmimmältäkin tuntuneet kysymykset, sillä aina oli joku muu joka oli pohtinut samoja asioita.

Suosittelen Online-haastetta ihan kaikille: olit sitten ylipainoinen tai jo kuntoilutaustaa omaava, mutta pienen lisämotivaation tarpeessa. 5 viikkoa on lyhyt aika elämästä eikä varmasti vie huonompaan suuntaan. Ainoastaan parempaan jos jotain!”

 

Jos SINÄ haluat tehostartin elämäntapamuutokselle, niin elokuun Lean In Five Weeks Tikis Edition-haasteessa on vielä tilaa – ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: