fbpx

Miten negatiivisten asioiden kylvystä pääsee pois?

 

Harmittaako vappusää? Onko ilme yhtä iloinen kuin kuvan otuksella? Ei se mitään, ehkä kohta mielessänne on jotakin muutakin… Lue siis eteenpäin!

Te, ketkä olette seuranneet LIFW-tiimiä ja -haastetta sekä Kokkoa jollakin tavalla, niin varmasti tiedätte, että positiivinen ajattelu on äärimmäisen tärkeä asia niin unelmien jahtaamisessa kuin onnellisessa elämässäkin! Mutta kuinka monelle onkaan tuttua negatiiviset asiat ja niissä kylpeminen? Oletan, että aika moni nyökyttelee siellä ruudun toisella puolella nyt… Minä tarjoan teille nyt pyyhettä, jotta voit kuivata kaikki negatiiviset kylpyvedet itsestäsi! (Ja jos uutterasti harkkaat, niin ehkäpä uskallat astua jopa sinne positiivisten asioiden kylpyyn…)

Kuten aiemmat tänne kirjoittamani harkat, niin tämäkin on äärimmäisen yksinkertainen ja tehokas. Mutta jos tahdon nyt oikeasti olla rehellinen, niin… tämä harkka on vaikea. Ajatukset kulkevat yleensä samaa rataa päivästä toiseen, ja suurin osa ajatuksista, joita tänään ajattelet, ovat samoja kuin eilen. Sen takia, jos yleensä ajattelet negatiivisesti, positiivisten ajatusten saaminen ajatteluun mukaan on vaikeaa. Mutta hei: ei se ole missään nimessä ylivoimaista, vaikka siltä voi välillä tuntua!

Enemmän positiivista kuin negatiivista

Mitä siis olisi hyvä tehdä, jos tahtoisi oikeasti ajatella enemmän positiivisia ajatuksia? Aina, kun saat itsesi kiinni yhdestä negatiivisesta ajatuksesta, niin ajattele heti sen perään kolme positiivista ajatusta. Tämä toimii ihan oikeasti! Pikkuhiljaa, mutta vakaasti, uudet aivoyhteydet syntyvät, ja on aina vain helpompi ajatella positiivisesti. Helppoa, eikö vain? Vai ei sittenkään?

Testaa ja tule sitten kertomaan, että miten sujuu!

p.s. Mikäs sen parempi päivä julkaista positiivisen ajattelun tekstiä kuin todella sateinen vappupäivä, jolloin koko Suomen pikniksuunnitelmat todennäköisesti muuttavat muotoaan… Pääsette siis heti harjoittelemaan tätä keinoa, eikö olekin hyvä juttu?

// Emmi

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: