LIFW-valmentaja Ella aloitti ruokavalion – tässä alkufiilikset!

Untitled3

55
Niinkuin otsikko kertoo, niin allekirjoittanut vetää tällä hetkellä Lean In Five Weeksin Guidelinejen mukaista ruokavaliota. Kuten aiemmin kävi täällä blogissakin ilmi, niin olin melkein kolmen viikon lomalla reissailemassa ympäri pohjoismaita ja nautin aika kiitettävät määrät pastaa, perunaa, suklaakakkuja ja muita herkkuja. Yhtäkään suupalaa en kadu koska tämä elämä on ihan liian lyhyt katumiseen, mutta kotiin palattuani olo oli väsynyt, pöhöttynyt ja kaikin puolin vähän niin ja näin. Niinpä olin todella motivoitunut aloittamaan Lean In Five Weeksin mukaisen ruokavalion.

Tähän päivään saakka olen noudattanut hyvin samantyyppistä ruokavaliota kuin Lean In Five Weeksin viiden viikon haasteessa, joskin olen syönyt treenin jälkeisillä aterioilla myös hyviä hiilihydraatteja ja se on toiminut minulle hyvin – minä kun olen luonnostani todella hoikka ja tavoitteeni ovat enemmänkin lihasmassan kasvattamisessa ja voiman lisäämisessä, kuin laihtumisessa. Tätä samaahan me korostetaan myös Lean In Five Weeks-valmennuksissamme: viiden viikon tiukka ruokavalio on nimenomaan startti elämäntapamuutokselle, sen jälkeen ruokavaliota monipuolistetaan yksilöllisten tavotteiden mukaan. Halusinkin kokeilla että kuinka tällainen viiden viikon hiilihydraattien rajoittaminen näkyy suorituskyvyssä, kehossa ja ihan noin niinkuin yleisesti energiatasoissa.

Tänään tulee kaksi viikkoa LIFW-ruokavaliota täyteen, ja olihan tuossa jo yksi vapaamättöpäiväkin viime sunnuntaina. Ja käsi sydämellä voin sanoa että fiilis on erittäin Rock’n’roll! Rauta nousee, hiki lentää, ennätykset voimatreeneissä paukkuu ja virtaa on aamusta iltaan niin etten meinaa pysyä itseni perässä. Lomapöhötyskin on karissut iloisesti pois.

Tulenkin raportoimaan fiiliksiä, reseptejä ja oivalluksia tämän haasteen ajalta myös täällä blogissa aktiiviliikkujan ja jo valmiiksi terveen ja hyvinvoivan näkökulmasta käsin. Stay tuned! 🙂

44
// Kirjoittaja Ella Elers on helsinkiläinen Personal Trainer ja Lean In Five Weeks -valmentaja. Ella pitää myös omaa hyvinvointiblogia osoitteessa www.ellaelers.blogspot.fi.

DSC_4017

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: