LIFW tammikuun 2017 haasteet: Ennätysmäärä osallistujia ja yli 650 kg karisi

Mikä aloitus uudelle vuodelle!

Vuosi 2017 laitettiin käyntiin tähän saakka suurimmalla LIFW nettivalmennuksella, kun lähes 800 motivoitunutta haastelaista aloitti kanssamme matkan kohti pysyvää elämäntapamuutosta, ihan mieletöntä! Nettivalmennusryhmän lisäksi Helsingin valmennusryhmä laittoi kaikki peliin viiden viikon ajan, ja tulokset ovatkin sen mukaiset!

Teitä kiinnostaa varmasti tulokset, joten tässä ne ovat, olkaa hyvät!

Lokakuun LIFW haastelaisten tuloksia:

  • Painoa tippui yhteensä: 656,5 kg
  • Painonpudotus keskimäärin: 3,86 kg
  • Senttejä lähti yhteensä (lantion ja vyötärön alueelta): 1466,6 cm
  • Muutos lantion ympäryksessä keskimäärin: -3,3 cm
  • Muutos vyötärön ympäryksessä keskimäärin: -5,3 cm
  • Kunto kohosi keskimäärin: 37,1%

(Meille tulostensa ilmoittaneiden keskiarvot ja summat)

Alla haastelaistemme huikeita onnistumisia!

LIFW haasteen perustaja Tomi KokValmennuksen tavoite on hyvin selkeä. Kyllä, tavoite on tiputtaa kehon rasvaa ja päästä lähemmäksi sitä sinun unelmoimaasi “kesäkuntoa”, MUTTA tehdään se sillä tavalla, että muutokset ovat pysyviä! Tämä tarkoittaa sitä, että ensin keskitytään elintapojen ja ajatusmallien päivittämiseen pelkän kiristelydieetin sijasta.”

Lean In Five Weeks haasteissa ei ole kyse ihmedieetistä, jossa karistetaan kiloja poppaskonstein eikä haasteessa tarvitse nähdä nälkää. Viiden viikon aikana ei punnita ruokia, tuijoteta vaakaa tai lasketa kaloreita. Syödä saa, ja ruoasta saa nauttia. Haasteessa pyritään kohti pitkäaikaista ja pysyvää elämäntapamuutosta kuuntelemalla oman kehon tarpeita.

LIFW haaste sopii kaikille ja kaikenikäisille, kunnosta tai taustasta riippumatta. Salijäsenyyttä ei ole pakko hankkia, sillä treenit on helppo missä vain ja milloin vain – koska se itselle parhaiten sopii, ulkona tai vaikkapa omassa olohuoneessa. Jokaisen on helppo suorittaa tehokkaat, nopeat ja yksinkertaiset treenit oman kunnon mukaan. Useassa haasteessa tiimiläiset ovat lisäilleet ahkerasti treenikuviaan myös ryhmän yhteiseen Facebook -ryhmään, josta kaikki saavat tarpeen tullen tsemppiä omiin suorituksiin. Ryhmässä on mielettömän kannustava ilmapiiri, jossa jaetaan myös ajatuksia omasta edistymisestä matkan varrella.

Roppakaupalla virtaa arkeen

Facebookiin perustettu ryhmä tiimiläisille on osoittautunut huikeaksi tsemppiviestien ja ajatusten tyyssijaksi. Facebookissa jaetaan ahkerasti ajatuksia, fiiliksiä, treenivinkkejä, kysymyksiä ja ruokareseptejä. Facebookin ryhmästä moni on saanut tsemppiä ja kannustusta muilta haasteiden ja pienten esteiden vastaantullessa, ja siitä on yhteishengellä jatkettu taas täysillä eteenpäin. Mikä on hienompaa, kuin tsempata kaveria ja tehdä homma yhdessä alusta loppuun? Tässä muutamia fiiliksiä viiden viikon matkanvarrelta!

 

Koska yhdessä tekeminen on kaikkein parasta, niin on mahtavaa nähdä myös livenä näitä kaikkia rohkeita haasteen vastaanottajia ja siksi myös lokakuun LIFW haastelaisille järkättiin päätöskemut Helsingissä! Ihan huippua porukkaa oli taas paikalla! Iso kiitos kaikille, jotka tulitte paikalle ja kiitos teillekin, jotka olitte hengessä mukana, vaikka ette paikalle päässeet 🙂

Koko LIFW-tiimi kiittää, kumartaa ja onnittelee huikeasta duunista kaikkia lokakuun haastelaisia! Täytyy jälleen todeta, että on ollut huikeaa kulkea tätä viiden viikon matkaa teidän kanssa ja me ollaan todella ylpeitä teistä, että uskalsitte haastaa itsenne ja lähditte mukaan. Ihan huikeaa, saatte olla ylpeitä itsestänne!

Lämmin kiitos vielä koko lokakuun tiimille ympäri Suomea ja muuta maailmaa! Teidän kaltaisten tyyppien kanssa on mieletöntä tehdä hommia uskomattoman kovalla asenteella ja meiningillä! Tästä vain suunta on ylöspäin! 🙂

Jos sinulla heräsi mielenkiinto ja halu voida hyvin, olla energisempi ja jaksaa arjessa, niin lue lisää tästä: https://leaninfiveweeks.com/nettivalmennus/

Tätä et halua missata, haasta itsesi ja vinkkaa mukaan myös kaveri tai puoliso, let’s do this!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: