LIFW syyskuun nettivalmennuksen huikeita tuloksia

Syyskuun Lean In Five Weeks nettivalmennus on pulkassa ja jälleen keran saamme huokaista kiitokset sanat siitä, miten mahtavan ryhmän syyskuun osallistujat muodostivat.  Omia kokemuksia, reseptejä, vinkkejä ja kuulumisia jaettiin ryhmässä ahkerasti ja toisia kannustettiin niin ylä- kuin alamäissä. Ryhmän tuki ja yhteisöllisyys ovat LIFW valmennuksen kulmakiviä ja uskomme, että niiden avulla jokainen saa itsestään irti vielä entistäkin enemmän!

Tässä tuloksia syyskuun LIFW nettivalmennuksesta:

Painoa tippui yhteensä: 232 kg
Senttejä lähti yhteensä (lantion sekä vyötärön alueelta): 515,3 cm
Muutos vyötärön ympäryksessä oli keskimäärin: 3,2 cm
Kunto nousi keskimäärin 34,75 %

cover tulokset

Kuten meitä seuranneet tietävätkin, ei meillä tuijoteta vaakaa, lasketa kaloreita tai punnita ruokia – päinvastoin! Pyrimme kohti pitkäaikaista elämäntapamuutosta ja sitä, että opetellaan kuuntelemaan omaa kehoa. Tulokset puhukoon jälleen puolestaan!

Kunniamainintoja

Me LIFW-tiimissä halusimme vielä onnitella ja antaa erityismaininnan muutamalle, jotka loivat positiivista yhteishenkeä, laittoivat kaikkensa peliin ja saavuttivat hienoja tuloksia:

1. Niko Senne (-5,9 kg, vyötärö -6 cm ja lantio -7,5 cm)

Niko lähti mukaan nettihaasteeseen, sillä liikunnan ilo ja motivaatio olivat loukkaantumisen vuoksi kateissa. Hän kuitenkin ylitti huikeilla saavutuksillaan jopa itsensä! Niko kävi myös testaamassa LIFW aamutreenejä ja jäi sille tielleen osaksi ryhmää. Hieno juttu! Mieletön meno kaverilla ja uskallammepa veikata, että tämä on vasta alkua!!

”Tiesin, että tuloksia on tullut, mutta en ihan tällaista odottanut. Ennen haasteeseen lähtöä oli liikunnan ilo ja motivaatio kadoksissa loukkaantumisen takia, nyt se on parempi kuin koskaan. Tuhannet kiitokset koutsit ja LFW perhe, tää on mun juttu! Olen energinen, pirteä ja jaksava. En olisi uskonut jos en olisi kokeillut, mitä ruokavaliomuutoksilla saa aikaan.”

Niko Sennee

2. Soile Karvinen (-9,6 kg, vyötärö -11,5 cm ja lantio -10,5 cm, 2,5 kk aikana)

Soile lähti mukaan LIFW jo elokuussa, mutta koska liikkumiseen tuli pian haasteen aikana rajoitteita, päätti hän ottaa osaa haasteeseen uudelleen nyt syyskuussa. Soile onkin hyvä esimerkki siitä, miten paljon lähes pelkällä oikealla ruokavaliolla voi saada aikaiseksi! Vastoinkäymisistä huolimatta fyysisen muutoksensa lisäksi on kuluneilla kuukausilla ollut iso vaikutus myös Soilen henkiseen hyvinvointiin:

”Kyllähän mä sen tiedän, että tämä ruokavalio vaikuttaa kaikenlaiseen hormonitoimintaan. Mut tämä ahaa-elämys siitä, miten vahvaksi oma keho on muotoutunut näiden kolmen kuukauden aikana, on mulle uutta, outoa ja iloisesti sykähdyttävää. Mun kroppani kuulkaas kerta kaikkiaan kieltäytyy stressaamasta yhtään mitään. Ympärillä saa tapahtua ihan mitä vain ja silti Nykyinen Minä kohauttelee olkapäitään ja ottaa coolisti.”

FB-kuvakaappaus Soile

3. Mikael Tiedemann (Paino: -6,4 kg, vyötärö -8 cm ja lantio -5,2 cm)

Mikael lähti mukaan haasteeseen täynnä intoa ja motivaatiotakin kaverilla oli vaikka muille jakaa! Sama mahtava meininki jatkui läpi koko haasteen. Kahden lapsen koti-isä sovitti yhteen treenien lisäksi myös perhe-elämän ja kylpyhuoneremontin, mutta väsymyksen merkkien sijaan oli mies viikko viikolta enemmän täynnä virtaa! Mikaelin matkasta tulette kuulemaan vielä myöhemmin lisää täällä blogin puolella 🙂

”On kyl ihan pirun huikee fiilis! Mitä ruokavalioon tulee niin mä en ikinä enään syö niinkuin ennen, tästä ravinnosta mitä nyt oon syönyt niin tästä saa niin käsittämättömän hyvän olon ja virtaa piisaa! Tää on elämää mitä oon kaivannut pitkään! Lastenkin kanssa jaksaa painaa ihan huoletta koko päivän.”

mikael tiedemann screenshot

Tässä vielä Lean In Five Weeksin perustajan, Tomi Kokon fiilikset haasteesta:

”Tässä syyskuun haasteessa tiimi hioutui yhteen heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Tiimiläiset tsemppasivat toisiaan niin ensimmäisissä burnereissa kuin ruokavaliomuutoksissa. Nimenomaan tämä tiimin tsemppi on se, mikä LIFW:ssa on uniikkia. Ketään ei jätetä yksin! Kun ihminen aloittaa elämäntapamuutoksen, tulee haasteita vastaan aina. Siitä ei pääse mihinkään, eikä pidäkään päästä! Se kuuluu asiaan. Se mikä ratkaisee, on se miten haasteisiin reagoi ja minkälaiset ratkaisut niihin löytää. Meillä LIFW haasteessa lähdetäänkin siitä, että haasteet otetaan vastaan pilke silmäkulmassa ja etsitään niihin luovat ja nopeat ratkaisut. Näin saadaan hyvä draivi päälle. Kaiken kaikkeaan olen 100% tyytyväinen tähän haasteeseen ja sen lopputuloksiin. Oli myös mahtavaa saada tiimiläisiä Oulusta asti haasteen päättäjäisiin nostamaan porukalla hyvin ansaittu lasi skumppaa! Kiitos vielä kaikille jotka olitte mukana! Odotan jo innolla seuraavaa ryhmää!!

FB-kuvakaappaus Juha Ahokas SAA JAKAA

Hienoa, että niin moni lähti meidän kanssa myös jatko-ohjelman pariin. Nyt on todella hyvä fiilis lähteä heidän kanssaan kohti uusia tavoitteita. Kova duuni jatkuu, let’s make it happen. Kiitos vielä koko tiimille ympäri Suomea ja muuta maailmaa, että sain valmentaa teitä tämän haasteen aikana. Onnittelut teille kaikille mahtavista elämäntapamuutoksistanne!”

-Tomi Kokko

Myös koko muu LIFW-tiimi kiittää ja onnittelee koko syyskuun haasteen porukkaa. Täytyy sanoa, että me ollaan todella ylpeitä teistä!!

Jos sinäkin haluat saavuttaa tämänkaltaisen elämäntapamuutoksen ja kerätä kateellisia katseita perheenjäseniltä jo joulupöydässä, alkaa seuraava LIFW haaste JO ensi viikon maanantaina 16.11. Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ!!

LIFW_joulu_paraatibanneri_coming

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: