LIFW goes Bali retreat

Lomailu ei ole pelkästään hauskaa, vaan myös erittäin tärkeää henkiselle ja fyysiselle kehitykselle. Siitä huolimatta lomalta palataan usein kotiin vielä väsyneempänä kuin sinne lähtiessä. Koktailit altaan äärellä, ylensyöminen ja liikuntana kävely ravintolaan ja takaisin – siinä resepti väsyneeseen kotiinpaluuseen. Tuntuu oikeastaan siltä, että loman jälkeen tarvitsisi toisen loman edellisestä palautumiseen.

Me halusimme LIFW:ssa tehdä asiat toisin ja tarjota motivoituneille tiimiläisillemme aktiiviloman jolta he tulevat takaisin entistä inspiroituneempina kohti vuotta 2016. Ja mikäs sen parempi ajankohta lähteä lämpimään kuin marraskuu, jolloin kelit Suomessa ovat mitä ovat.

balibiitsi

baliselfie

balisurffi

Valitsimme kohteeksi Balin, sillä kun asuin Ausseissa, tuli täällä käytyä useaan otteeseen. Myös koutsimme Kristian on asunut täällä joten tiedettiin, että Bali olisi kaikin puolin ideaali kohde tällaiselle hyvinvointimatkalle.

Tätä kirjoittaessa olemme juuri kotiutuneet kymmenen päivää kestäneeltä Bali retreatilta, eikä voi kuin sanoa että ihan mieletön reissu takana! Treenattiin pari kertaa päivässä, syötiin hyvää ravinnerikasta ruokaa, levättiin, suunniteltiin tavoitteita vuodelle 2016 ja mikä tärkeintä, nautittiin auringosta ja toistemme seurasta upeissa puitteissa. Asuimme yksityisessä villassa periaatteessa keskellä ei mitään, joten pystyimme keskittymään olennaiseen ilman häiriöitä. Villa ympäristöineen oli upea ja meillä oli koko reissun ajan oma henkilökunta pitämässä meistä huolta.

Aamut reatreatilla alkoivat LIFW tyyliin five am kahveilla, jotka jokainen pienryhmä, bali group, meille vuorollaan tarjoili. Aamukahvien jälkeen lähdimme kävelemään viidakon ja riisipeltojen läpi kulkevaa polkua kohti lähirantaa, jolle menimme treenaamaan ja ihailemaan auringonnousua. Päivät muutoin kuluivat rentoutumisen lisäksi muun muassa erilaisten aktiviteettien parissa. Bali groupit maalasivat itselleen joukkueliput ja saivat viikon aikana erilaisia tehtäviä selfien otosta paikallisen kanssa omien balitreenien keksimiseen. Tutustuttiin myös lähiseutuun, käytiin surffaamassa ja päiväretkellä lähikaupungissa.

Eniten aikaa reissulla tuli varmasti vietettyä villan uima-altaalla. Sen äärellä nautittiin auringosta, pohdiskeltiin elämän menoa ja siemailtiin tuoretta kookosvettä suoraan pähkinöistä. Reissu huipentui viimeisenä iltana villalla soittaneeseen livebändiin ja upeaan auringonlaskuun. Pian illan hämärryttyä katkesivat villalla sähköt. Sen sijaan että LIFW tiimiläisiin olisi iskenyt viidakon keskellä paniikki, käännettiin homma positiiviseksi ja päädyttiin koko porukan voimin ihailemaan uima-altaasta käsin upeaa tähtitaivasta.

baliblogi

vihersmoothie

baliblogi2

balikimmo

balitomi

Spurtit hiekassa vetivät luonnollisesti tiimin jalat mukavasti jumiin jo ensimmäisinä päivinä, mutta se kuului asiaan. Lisää vain venyttelyjä altaalla ja hierontaa treenien välissä niin hyvä tuli!

Reissu oli kaiken kaikkiaan todella onnistunut. Porukka tuntui viikon jälkeen melkein kuin omalta pieneltä perheeltä ja LIFW tsemppi tuli mukana Balille saakka. Iso kiitos kaikille jotka olitte mukana, tästä on hyvä jatkaa kohti uusia treenejä ja tavoitteita – yhtä kerrassaan mahtavaa kokemusta rikkaampana!!

LIFW goes Bali kiittää ja kuittaa!

Seuraavaa matkaa odotellessa;)

Aurinkoisin terveisin
Tomi ja LIFW tiimi

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: