LIFW avoimet ovet!

Lean in Five Weeks avaa ovensa! Tule tutustumaan LIFW yhteistreeneihin ja näkemään mistä haasteessamme oikein on kyse.

Treeniajat ja -paikat
Tiistai 28.4. klo 6.00-7.00 Helsinki, Hietsu
Torstai 30.4. klo 6.00-7.00 Helsinki, Hietsu

Tule yksin tai kaverin kanssa motivoitumaan ja treenaamaan kovaa huippuvalmentajien Tomi Kokon ja Markus Pöyhösen ohjauksessa.
Lupaamme että nämä treenit ovat jotain uutta ja jotain, mitä et ole aikaisemmin kokeillut! Voit testata legendaarisia LIFW aamutreenejä veloituksetta koko viikon ajan!

Ilmoittautumiset
Laita yhteystietosi meille maililla info@leaninfiveweeks.com ja lisää mukaan tieto siitä mihin treeniin olet tulossa. Laitathan viestiin myös jos olet tuomassa mukana kavereitasi.

LET’S HAVE AN AWESOME TRAINING WEEK!!

Ps. Vaikka olisit jo ilmoittautunut haasteeseen, olet silti tervetullut avoimien ovien treeneihin! Ota varaslähtö tulevaan haasteeseen ja tule tapaamaan koutseja ja muita LIFW tiimiläisiä. Jos et ole vielä varma sopiiko LIFW haaste juuri sinulle, nyt on mahdollisuutesi kokeilla treenejä sekä tavata valmentajamme. He vastaavat mielellään kysymyksiin paikan päällä ja auttavat sinua päätöksenteossa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!

-LIFW team

*****

Huom! Kokoonnumme hietsun kahvilan edessä ennen treenejä. Huomioithan että paikan päällä ei ole wc- tai suihkumahdollisuutta.
Treenin jälkeen voit tulla kanssamme yhdessä aamiaiselle hotelli Presidenttiin. LIFW tiimiläisinä saamme sieltä aamiaisen tarjoushintaan 10 €. Hotellissa meille on tarjolla myös suihkumahdollisuus.

hiestua

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: