ILMAINEN PDF-OPAS

Opi vain laihdutusvalmentajien tuntemat 5 tärkeintä keinoa nopeaan painonpudotukseen

Vinkkieni avulla suomen ykköskoomikko Sami Hedberg pudotti valmennuksessani 30 kiloa.

LATAA PDF OPAS

PDF-oppaassa käyn ensin läpi laihdutuksen 5 suurinta virhettä. Sen jälkeen vastaan niihin vain ammattilaisten tuntemilla ratkaisuilla nopeaan, mutta ennen kaikkea pysyvään painonpudotukseen:

 

 • 1

  VIRHE: Teet liikaa (aerobista) liikuntaa kuten lenkkeilyä tai pyöräilyä.

  Liika lenkkeily tuhoaa painonpudotuksesi. (Kyllä, luit oikein. Nyt ollaan sellaisella alueella, joka erottelee maailman huippuvalmentajat rivikoutseista.)

 • 2

  VIRHE: Syöt maitotuotteita, kuten maitorahkaa.

  Arvaus, syöt maitorahkaa koska ihmiset kiskoo sitä kaksin käsin TV:ssä. Maitotuotteet kohtelee kaltoin kroppaasi, joka koittaa päästä eroon ylimääräisestä rasvasta.
  Ai niin, tätä sinulle ei opetettu koulussa..

 • 3

  VIRHE: Punnitaan ruokia ja lasketaan kaloreita.

  Ihmistä ei ole luotu kulkemaan ruokavaaka takataskussa. Kalorilaskennalla saadaan tavallinenkin elämä todella monimutkaiseksi. Varmin tapa saada ihminen keskeyttämään mikä tahansa projekti, on tehdä siitä liian vaivalloinen ja sekava. (Puhumattakaan että siinä sivussa pitäisi vielä kiristellä kiloja).

 • 4

  VIRHE: Pelkäät rasvojen syöntiä.

  Meille on vuosikymmeniä taottu päähän "tietoa" rasvojen vaaroista. Laihduttajan ruokavalio voidaan toteuttaa syömällä myös maultaan hyvää ruokaa. On siis täysin järjenvastaista luopua elimistölle elintärkeistä rasvoista ja kiduttaa itseään syömällä pahvin paloilta maistuvaa sapuskaa.

 • 5

  Mikä yksi ainut asia erottaa ikuisen jojolaihduttajan ja kerrasta onnistujan?

  Kyllä, kuulet myös tämän. Jännää, eikö?

Sami Hedberg

”Olen pudottanut Tomi Kokon valmennuksessa jo yli 30kg, edelleen hyvästä ruoasta nauttien.”

Sami Hedberg Suomen kiireisin koomikko

Anna alle tietosi, niin pääset lataamaan PDF-oppaamme, sekä saat myös parhaat jutut treeniin ja ravintoon liittyen suoraan sähköpostiisi.

LATAA PDF OPAS