fbpx

Tomi Kokko – täältä löydät hänet!

 

Oletko jo käynyt kuuntelemassa Tomia Koko Suomen ravintoremontti -kiertueella? Seuraatko  Tomia jo somessa? Jos Tomi Kokko on uusi nimi ja janoat lisää tietoa miehestä, niin ota koppia näistä vinkeistä!

Tomin kanavat

Ensimmäisenä tietenkin the Kiertue! Siellä Tomi heiluu livenä ja usein Tomilla on luennon jälkeen aikaa myös vaihtaa muutama sananen yleisön kanssa. Kiertueesta olenkin jo kirjoitellut täällä ja täällä lisää. Käy lukaisemassa! Ja katso täältä kiertueen aikataulut: klik!

Instagram: Laita seurantaan @tomikokko ja liity muiden, 18 800 seuraajan joukkoon. Tomi jakaa instassaan tällä hetkellä tietysti tietoa ja kokemuksia kiertueesta, mutta muitakin elämäänsä ja projekteihinsta liittyviä juttuja.

Facebook: Jos et ole instagramissa, niin facebook-sivuilla (Tomi Kokko) Tomi jakaa samantyylisiä juttuja kuin instassakin.

Nettisivut: tomikokko.com. Näiltä sivuilta voit käydä lukaisemassa lisää kiertueesta, katsomassa Tomin tekemiä motivoivia videoita tai esimerkiksi hakemaan Master-ryhmään mukaan!

Lean in Five Weeks -kanavat

Tomi on Lean in Five Weeksin perustaja, joten myös LIFW-kanavat kannattaa ottaa seurantaan, sillä Tomin juttuja vilisee luonnollisesti myös näissä kanavissa!

Instagram: @leaninfiveweeks. Täällä voit bongailla muun muassa tarinoita haasteen suorittajista, reseptivinkkejä sekä motivoivia lauseita!

Facebook: Lean in Five Weeks Challenge. Tsemppausta, videoita, linkkivinkkejä ja kaikkea muutakin. Hyppää mukaan!

Nettisivut: Nämä, joilla juuri nytkin olet: leaninfiveweeks.com. Tiedätkin jo, että täältä löydät infoa haasteesta, onnistumistarinoita, tiimin esittelyä ja tietenkin tämä blogi. Seuraa jatkossakin!

Bongaa ajankohtaisia asioita!

Kun seurailet kaikkia näitä kanavia, saat tietoosi ajankohtaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa Tomi on mukana. Esimerkkejä menoista, joissa Tomi on ollut mukana, ovat Biohacker Summit sekä TerveySummit. Kanavia seuraamalla bongaat myös mahtavia arvontoja, joissa voit voittaa terveelliseen elämäntapaan liittyviä tuotteita!

Tomi ei tällä hetkellä kerkiä vetämään treenejä joukoille, mutta niitäkin harvinaislaatuisia tilaisuuksia saattaa tippua silloin tällöin esiin, ja niistä kyllä tiedotetaan eri kanavilla, joten ole tarkkana, jos sinua kiinnostaa kokea Tomin treenautettavana oleminen! Tomi järjesti Hämeenlinnan kiertueluennon yhteydessä ulkotreenit ja oli kyllä motivoiva aamupäivä kerrassaan!

Tomin treenit ovat hauskoja ja tiukkoja, mutta toki Tomi painottaa, että jokainen tekee ihan oman kuntonsa mukaan. Tomin treenissä voi mennä äärirajoille, jos sellaista tahtoo, mutta se tehdään varmasti turvallisesti. Tomi tahtoo muistuttaa ihmisiä myös muustakin kuin treenistä: treenin lopuksi saatetaan levittää kädet aurinkoon päin ja olla kiitollisia niistä asioista, joita sillä hetkellä tulee mieleen. Ja tämähän on niin osa Tomin elämänfilosofiaa: ei pelkkää treeniä, vaan myös lepoa ja kiitollisuutta.

Nähdään somessa!

// Emmi

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: