Herkuttele terveellisesti – 3 kesäistä jälkiruokaa!

Jos joku olisi suunnitellut ihmiskehon niin että pelkkiä herkkuja syömällä voisi pysyä ympärivuotisesti hyvässä rantakunnossa ja terveenä niin se olisi aika kiva juttu, eikö?

Mutta me olemme huomanneet, että asia ei ole näin. Onneksi herkuttelusta ei tarvitse silti luopua kokonaan mikäli haluaa olla #ripped, vaan asiaan on kaksi hyvin yksinkertaista ratkaisua:

1. Nauti herkkusi pääasiassa treenien jälkeen. Näin kehosi osaa hyödyntää ne energiaksi sen sijaan että herkut varastoituisivat vyötärölle.

2. Keskity ravinteikkaisiin herkkuihin. Hedelmät, raakasuklaa ja luonnolliset makeutusaineet kuten stevia, agave, hunaja, kookosnektari ja taatelit ovat erittäin herkullisia, mutta sisältävät myös vitamiineja ja kivennäisaineita jotka tekevät hyvää kehollesi.

Näin kesällä yksi erittäin simppeli ja maistuva herkku on smoothiebowl eli smoothiekulho, joka koostuu käytännössä smoothiesta ja erilaisista päällisistä. Tässä kolme yksinkertaista ja herkullista smoothiebowl-ohjetta – heitä smoothien ainekset blenderiin, blendaa ja lisää päälle vähän rakennetta ja makua!

PROTEIINIITOINEN SMOOTHIEKULHO

4 kananmunaa
Jäinen banaani
Pakastemansikoita
Puolikas avokado
Mantelimaitoa

Päällä itsetehtyä mysliä, kookoshiutaleita banaania, vadelmia, granaattiomenan siemeniä ja kurpitsansiemeniä

smoothiebowl1

MUSTAHERUKKAINEN SMOOTHIEKULHO

mustaherukoita
pakastepinaattia
jäinen banaani
Puolikkaan sitruunan mehu
Mantelimaitoa
Agavenektaria

Päällä itsetehtyä mysliä, kookoshiutaleita ja vadelmia

smoothebowl2

VADELMALAKRITSI-SMOOTHIEKULHO

Pakastevadelmia (kotimaisia!)
Jäinen banaani
Mantelimaitoa
Ripaus lakritsijauhetta

Päälle banaania, kookoshiutaleita, mustikoita ja granaattiomenan siemeniä

smoothiebowl3

// Kirjoittaja Ella Elers on helsinkiläinen Personal Trainer ja Lean In Five Weeks -valmentaja. Ella pitää myös omaa hyvinvointiblogia osoitteessa ellaelers.blogspot.fi .

ööö2

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: