HELPPO RAAKAHERKKU: 3 ainesosan suklaabrowniet

Ihanaa iltapäivää ystävät! Koska elämässä pitää myös joskus herkutella, halusin ilahduttaa teitä tänään erittäin simppelillä raakaherkku -reseptillä! Tähän ei vaadita kummempia taikoja tai osaamista, lähinnä mennään kaikki blenderiin ja sekaisin -tyylillä. Varma herkku, joka vie makeannälän, mutta on tietenkin luonnollisesti gluteeniton, maidoton, sokeriton sekä munaton. Mikä tämä tälläinen kolmen ainesosan herkku voikaan olla?

SUKLAA BROWNIET

2 dl Cashew -pähkinöitä tai saksanpähkinöitä
2 dl Rusinoita tai tuoreita taateleita
4 rkl Raakakaakaojauhetta

Vippaa ensin Cashew -pähkinät blenderiin ja surauta sileäksi. Jos haluat hieman enemmän rapsakoita suklaapaloja, jätä pähkinät isommiksi. Muista pähkinöitä blendatessa ettet blendaa niitä liian kauan, jotta öljy ei lähde erottumaan niistä.

Pähkinöiden jälkeen lisää joukkoon raakakaakaojauhe, joko blendaten tai kulhossa sekoittaen. Lopuksi blendaa mukaan rusinat tai tuoreet taatelit. Katso, että seos on hyvin sekoittunut, kaada vuokiin tai leivinpellille, kuten minä tein. Sujauta muotit tai pelti pakkaseen noin tunniksi, jonka jälkeen nautiskele itse valmistamaasi raakaherkkua.

Millaisia raakaherkkuja teidän suosikkeihinne kuuluu ja onko teillä jotain reseptitoiveita, joita toivoisitte meidän valmistavan? Otamme mielellämme ideoita vastaan! Nyt vain tuumasta toimeen ja blenderi vauhtiin! 🙂

Leave a Reply 5 comments

Sami Tiitto - heinäkuu 31, 2016 Reply

Vinkkinä laitoin tujakkaa espressoa sekaan loraus oman maun mukaan 😛 ja pystyy vielä helpommin työstämään erilaisiksi paloiksi tms. Ja se nautinto <3

Hanttu - helmikuu 19, 2017 Reply

Näitä on tehty. Uskomattoman hyvää. Eikä tarvi syödä kuin muutaman, makennälkä tyydyttyy helposti.

Marjukka Honkavaara - elokuu 27, 2017 Reply

Hei
Haluaisin energiapatukoiden ohjeita ja jos vielä löytyisi geeli-ohjeita. Kauppojen tuotteista menee maha aivan sekaisin
Ps. Tää brownie vei kyllä kielen mennessään

Allerginen - tammikuu 27, 2018 Reply

Olisi varmasti hyvää…. mutta meitä allergisia on paljon. Emme voi nauttia pähkinöitä, manteleita, taateleita, hedelmiä …. Reseptit eivät tue kaikkia, vaan ehkä sitä suurempaa massaa.

Liisa - toukokuu 22, 2018 Reply

Moi!
Kahvista tuli vähän liian tujua.
Kokeilin rkl. appelsiinimehua, tuli hyvää. Olen laittanut myös cocos maitoa, sekin käy.
On makoisaa.

Leave a Reply: