Hei LIFW-tyypit ja muutkin sivuille saapuvat!

 

Moikka!

Toivottavasti teillä on ollut mukava pääsiäinen. Kiva, että saavuit tänne LIFW-blogiin! Minulla on juuri sinulle ilouutisia: tämä blogi herää nyt henkiin, ja jos saavut tänne tästä lähtien viikottain, saat lukea uutta mielenkiintoista materiaalia. Tällä puolella näppistä kirjoittelee uusi sisällöntuottaja, ja aionkin tänään esitellä teille hieman itseäni sekä kertoa, millaista sisältöä täältä blogista saa jatkossa lukea!

Kuka sisältöä nyt kirjoittelee?

Minä olen Emmi, kolmen pojan äiti ja yhden miehen vaimo. Se, miksi täällä kirjoittelen, johtuu osaltaan siitä, että hyvinvointi on intohimoni! Niin henkinen kuin fyysinenkin. Rakastan hyvää, luonnollista ja herkullista ruokaa. Rakastan liikuntaa. Rakastan luontoa. Rakastan psykologiaa. Rakastan pitkiä keskusteluja ja uusia oivalluksia. Rakastan kirjoittamista. Rakastan valokuvaamista. Rakastan itseni kehittämistä ja muiden auttamista omalla kehitystiellään. Haluan jakaa ihmisille hyvää mieltä ja hyvää oloa, paljon uusia ajatuksia ja oivalluksia!

Koulutukseni olen YTM sisältäen psykologian opintoja sivuaineena. Itsenäisesti olen opiskellut paljon elämänhallintaa erinäisissä seminaareissa sekä itse lukuisia kirjoja kahlaten. NLP on minulle tärkeää: olen NLP Master, ja juuri aloittelemassa NLP Trainerin koulutusta. Yhteiskuntatieteiden koulutukseni kautta tiedostan asioita yhteiskunnan toiminnasta ja osaan tarvittaessa kahlata tieteellistä kirjallisuutta läpi. Katsotaan, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan. Toivottavasti ainakin kirjoittamista ja valokuvaamista, mutta ehkäpä myös jonkilaista ihmisten motivointia, valmentamista sekä kokonaisvaltaista auttamista.

Mitä blogi tulee sisältämään?

Blogi tullee päivittymään viikottain useasti! Saatte lukea tekstejä liittyen kokanaisvaltaisesti hyvinvointiin, ruokaan ja reseptiikkaan, mielenhallintaan ja omiin kokemuksiini eri asioista, jotka liippaavat LIFW-valmennuksen teemoja. Saatte myös välillä informaatiota Tomin liikkeistä sekä tietenkin valmennuksista. Lupaan tarjota myös silloin tällöin kivoja arvontoja.

Toivon, että blogi löytää lukijansa, ja että saamme teistä aktiivisen seuraajakunnan. Olisi kiva keskustella kommenttiboksissa ja olla vuorovaikutuksellinen. Nyt kysynkin teiltä, että mitä te tahtoisitte täältä lukea? Saatte ehdottaa mitä vain, mikä esimerkiksi hyvinvointiin jotenkin liittyisi!

Palataan pian!

// Emmi

About the Author

Leave a Reply 1 comment

Leena Kalliokoski - huhtikuu 3, 2018 Reply

Minulle saa laittaa tietoa, kiitos!

Leave a Reply: