ENNÄTYKSET RIKKI TOUKOKUUN HAASTEESSA – painoa tippui yhteensä 340kg!

Toukokuun Lean In Five Weeks -haaste on nyt taputeltu ja tässä tulee haasteen tulokset!

Painoa tippui yhteensä -341kg
Keskimääräinen painonpudotus oli -3.57kg
Senttejä lähti yhteensä (lantion sekä vatsan alueelta): -835.9 cm
Muutos lantion mitoissa oli keskimäärin -5.05 cm
Muutos vyötärön ympäryksessä oli keskimäärin -3.13cm
Kunto nousi keskimäärin 38.6%

muodomuutokset23
LIFW haaste tiputti ennätykselliset 340 kg suomalaisista sekä nettivalmennuksen että face to face -haasteen avulla. Ja kaikki tämä tapahtui vaakaan tuijottamatta, kaloreita laskematta ja ruokia punnitsematta.

Pyrimme kohti pitkäaikaista elämäntapamuutosta ja sitä että opetellaan kuuntelemaan omaa kehoa, ja me uskomme ettei siihen hommaan tarvita monimutkaisia kalorien laskutoimituksia tai salilla vietettyjä tuntikausia – tulokset puhukoot jälleen puolestaan.

Tässä muutaman haasteessa mukana olleen fiiliksiä:

Me LIFW-tiimissä haluttiin vielä onnitella ja antaa erityismaininta muutamalle, jotka loivat positiivista yhteishenkeä, laittoivat kaikki peliin ja saavuttivat hienoja tuloksia:

1. Carita Mäkinen (Paino: -4,1 kg, vyötärö -11cm ja lantio -6,5cm)

Caritalla oli mahtava meininki ja hän oli vahvasti mukana online-haasteessa heti alusta alkaen: täydellinen esimerkki siitä miten sovittaa yhteen liikunta ja perhe-elämä. Carita jumppasi lasten kanssa ja laittoi jatkuvasti videoita näistä yhteistreeneistä koko tiiimin iloksi. Ihan mielettömän positiivinen asenne ja kovat tulokset, hyvää työtä Carita!

2. Saara Ranta (-5,1 kg, vyötärö -7,5cm ja lantio -5cm)

Saara pudotti 5,1 kiloa ja veti koko haasteen läpi muita tsempaten ja hyvällä fiiliksellä. Saaran sanoin:
”Itse olen tyytyväinen ja täynnä uutta intoa. Tästä viidestä viikosta on jäänyt mielettömän hyvä fiilis ja avaimet tulevaisuuteen. Iso KIITOS kaikille!”

3. Veli-Matti Laine (-12,7kg, vyötärö -14cm ja lantio -8cm)

Veli-Matti osoitti periksiantamatonta asennetta heti alusta asti. Hän varmasti tunsi ensimmäisen viikon treenit nahoissaan, sillä hän lähti haasteeseen lähes kylmiltään. Siitä huolimatta hän noudatti kaikkia ohjeita sataprosenttisesti ja saapui kaikkiin treeneihin positiivisella asenteella. Tämän johdosta Veli-Matti laittoin uuden LIFW-ennätyksen tauluun pudottamalla huimat 12,7kg viiden viikon aikana. Onnittelut Veli-Matti mahtavasta elämäntapamuutoksesta, jatka samaa rataa!

Tässä vielä Lean In Five Weeksin perustajan, Tomi Kokon fiilikset haasteesta:

”Oli aivan mahtavaa päästä pitkästä aikaa valmentamaan uusia tiimejä sekä Face to face- että nettivalmennushaasteessa. Tässä haasteessa paistoi erityisesti läpi se kuinka tärkeää on, että on ryhmän tuki kun tehdään elämäntapamuutosta. Tiimissä tuettiin toinen toista ja heti jos jollakin oli haasteita, niin muu tiimi tuki ja tsemppasi! Tämä on niitä pieniä juttuja mitkä ratkaisee! Juuri tämä positiivinen fiilis kaikilla haasteessa mukana olleilla antoi mulle itsellekin valtavasti lisää inspiraatiota ja energiaa näiden viikkojen aikana.

6568286788517888

Olen myös erittäin tyytyväinen siihen, että saatiin yli 340 kg kehon rasvaa pudotettua. Vaikka painonpudotus ei olekaan se meidän ensisijainen tavoite, niin on vaan fakta että kun jättää maitotuotteet ja viljat pois sekä aloittaa järjestelmällisen treenaamisen niin hyvinvointi paranee ja kilot karisee.

Nyt on todella hyvä fiilis lähteä jatkoryhmän kanssa kohti uusia tavoitteita ja oli mahtavaa huomata kuinka moni lähti meidän kanssa jatko-ohjelman pariin. Kova duuni jatkuu. Let’s make it happen. Kiitos vielä koko tiimille ympäri Suomea että sain valmentaa teitä tämän haasteen aikana ja onnittelut kaikille mahtavista elämäntapamuutoksista!”

-Tomi Kokko

Koko LIFW-tiimin puolesta vielä isot kiitokset ja onnittelut kaikille haasteeseen osallistuneille, me ollaan todella ylpeitä teistä!

Jos sinäkin haluat saavuttaa tämänkaltaisen elämäntapamuutoksen, seuraava LIFW haaste alkaa elokuussa. Silloin teemme yhteistyötä Tikiksen kanssa, eli suurempi haaste kuin koskaan aiemmin tulossa! Ilmoittaudu alustavasti TÄÄLLÄ , niin tiedät ensimmäisenä koska viralliset ilmoittautumiset haasteeseen aukeavat!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: