Elämäntapamuutos Center

by Tomi Kokko & Lean in Five Weeks Team

AVAAMME SYYSKUUSSA 2018

Liity jäseneksi tarjoushintaan

Haluamme tuoda kaikki ne osa-alueet esiin, joita sinä tarvitset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: treenejä eri menetelmin, hengitystä, meditaatiota ja ruokavaliota. Luvassa on edelleen inspiroivia, haastavia ja kovia treenejä, mutta se ei ole mihin toimintamme yksinomaan perustuu. Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja muiden tiimiläisten tukemiseen. Tulet tuntemaan yhteisön VOIMAN ja TUEN heti ensimmäisestä päivästä asti!

Terveisin
Tomi Kokko
Suomen johtava elämäntapamuutoksiin erikoistunut valmentaja

Kenelle?

Rakennamme centeriimme ohjelmia eri kuntotasojen mukaan; olitpa sitten kokenut salilla kävijä tai vasta elämäntapamuutoksesi alkutaipaleilla, löydät avaimet meiltä. Se mitä odotamme kaikilta jäseniltämme on halua saada muutos aikaan ja saavuttaa pysyviä tuloksia.

Tuntitarjonta

Kehonpainoharjoittelu - voima ja liikkuvuus

Perinteiset LIFW-kehonpainotreenit

Kahvakuula- ja crosstraining

Jooga, Movement ja kehonhuolto

Missä?

Avaamme centerin Helsingin Pitäjänmäkeen, osoitteeseen Valimotie 21, 00380 HELSINKI.

Tunnit tulevat sijoittumaan pääsääntöisesti aikavälille 6 -21 jäsentemme eri aikataulut ja elämäntilanteet huomioiden.

Kurssit ja workshopit

Käsilläseisonnan alkeet

Gymnastics Strength Training

Starttikurssit - Movement & Mobility

Crossfit

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ ELOKUUN TUNTIAIKATAULU

LIFW SYKE - Hauskaa ja energistä sykkeennostoa, liikkuvuutta ja yhdessä treenaamista. Luvassa hikeä, naurua ja tsemppejä jokaisen oman kunnon ja tason mukaan. Tämä tunti on hyvä ensimmäiseksi tunniksi!

Kehonpainoharjoittelu - voima ja liikkuvuus: Monipuolista lihaskuntoharjoittelua rauhalliseen tahtiin kehonpainolla. Tunneilla kehitetään voimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Jokainen tekee oman tasonsa mukaan.

Kahvakuula- ja crosstraining: Kehitetään voimaa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta; kahvakuulilla vetäen, työntäen, nostaen, heilutellen, juosten ja hyppien, turvallista treenaamista unohtamatta. Tunneilla korostetaan kehon luonnollisia liikeratoja ja toiminnallisuutta. Koutsimme pitävät huolta laadukkaasta suoritustekniikasta, jolloin tulokset on taattu ja vältytään loukkaantumisilta.

Jooga, movement ja kehonhuolto: Palautuminen ja huoltaminen on myös todella tärkeää! Herätellään kehosi toimintakykyä luonnollisella liikkeellä. Erilaisten venyttelymetodien kuten dynaamisten liikkuvuusharjoitteiden niin palloilla kuin rullilla lihasten rentouttamista avaamme lihaksia ja niveliä sekä haemme sulavaa liikettä

Kenelle?

Rakennamme centeriimme ohjelmia eri kuntotasojen mukaan; olitpa sitten kokenut salilla kävijä tai vasta elämäntapamuutoksesi alkutaipaleilla, löydät avaimet meiltä. Se mitä odotamme kaikilta jäseniltämme on halua saada muutos aikaan ja saavuttaa pysyviä tuloksia.

Valmentajat

Tomi Kokko

Olen Tomi Kokko - LIFW haasteen perustaja Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti ja intohimoinen yrittäjä.

Olen erikoistunut ihmisten elämäntapamuutoksiin. Tähän mennessä minulla on lähes 9000 hoikempaa, vahvempaa ja ennen kaikkea elämäänsä tyytyväisempaä asiakasta ympäri Suomea.

Uskon siihen, että kun pitää positiivisen asenteen päällä ja on valmis tekemään kovaa duunia unelmiensa eteen, on kaikki mahdollista! Uskon myös, että kun syö paljon luonnollista ruokaa, treenaa kovaa ja ympäröi itsensä samankaltaisten ihmisten kanssa, lähtee elämä aivan uuteen nousuun ja voi saavuttaa mitä ikinä haluaa.

Visioni LIFW haasteen kanssa on selkeä - parantaa kymmenien tuhansien Suomalaisten elämänlaatua ja rakentaa positiivinen yhteisö, jossa kaikki on mahdollista!

Nyt vihdoin pääsen myös luomaan oman valmennuskeskukseni ja rakentamaan ympärilleni rautaisan valmentajatiimin ja mahtavan yhteisön, jossa tulokset ja fiilis viedään yhdessä käsin kosketeltavalle tasolle!

Tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Kristian Kiril Popov

Minä olen Krisu - LIFW haasteen Head Coach, Personal Trainer ja ammattivalmentaja. Olen erikoistunut kokonaisvaltaisiin elämäntapamuutoksiin ja haluan motivoida juuri sinut kohti urheilullista ja hyvinvoivaa kehoa. Holistisessa valmennusfilosofiassani otan huomioon ravinnon, levon ja stressin optimaalisen tasapainon.

Ennen valmennusuraani kilpailin päätoimisesti 10-ottelussa, josta käteen jäi tusina Suomen mestaruuksia ja arvokisaedustuspaikkoja. Tuolloin vahvistin ammattitaitoani myös valmentamalla sekä urheilijoita että kuntoilijoita. Tämä näkyy ohjauksissani harjoitteluelementtien monipuolisena yhdistämisenä. Olen erikoistunut toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin sekä juoksuominaisuuksien kehittämiseen.

Tavoitteenani on insipiroida jokaikinen teistä oman elämänsä 10-ottelijaksi, niin treeneissä, kuin niiden ulkopuolella.

Aaro Helander

Voimistelu- ja pikajuoksutaustalla moottoroitu koutsi palveluksessanne. Toimin LIFW-tiimissä toisena päävalmentajana, ja erikoistun ravintovalmennukseen ja voimistelupohjaiseen voima- ja liikkuvuusharjoitteluun.

Käsi kädessä tämän kanssa kulkee myös vahva fokus painoharjoittelun kanssa, ja pyrin löytämään asiakkaille aina sekä mieluisan, että maksimaalisesti monipuolisia ominaisuuksia kehittävän treenityylin.

Valmennusfilosofiani on hyvin holistinen, ja itselleni kiinnostavinta työssäni on etsiä ja murskata niitä todellisia syitä, jotka lymyävät pinnan alla estäen meitä ottamasta haltuun niitä rutiineja ja tapoja, jotka vievät kohti unelmiamme. Kullekin on oma polkunsa, ja eri ihmisille läpimurrot tapahtuvat eri asioiden kautta: Ravinto, treeni ja henkinen kasvu siinä järjestyksessä, missä ne tuottavat parhaat tulokset nopeasti.

AVAAMME SYYSKUUSSA 2018
LIITY JÄSENEKSI TARJOUSHINTAAN JO NYT

Liity jäseneksemme!

 

Sali avataan syyskuun 2018 aikana ja jäsenyyden voi ostaa jo nyt. Laskutus käynnistyy vastaa siitä hetkestä kun sali aukeaa. Saat ilmoituksen kun voit alkaa varaamaan treenejä sekä kutsumme sinut avajaisiimme heti kun kaikki on valmista!

Hinnat

Kuukausijäsenyys: 109€/kk ensimmäiset 3 kuukautta (norm. 147€/kk)
Vuosijäsenyys 99€/kk ensimmäiset 3 kuukautta (norm. 127€/kk)

Ennakkotarjous voimassa rajoitetun ajan - varaa paikkasi nyt, niin varmistat itsellesi edullisimman tarjouksen pitkäksi aikaa !

    Tarjoushinnat voimassa ensimmäiset 3 kuukautta, jonka jälkeen laskutus jatkuu 147 € / kk ja 127 € / kk
  • Saat sopimusehdot myös tilausvahvistuksesi liitteenä.