LIFW-CENTER

by Tomi Kokko & Lean in Five Weeks Team

LIITY JÄSENEKSI TAI TULE TESTAAMAAN VIIKOKSI

RISKITÖN 7 PÄIVÄN KOKEILU

Ilmoittaudu 7 päivän kokeilujaksolle!

Tarjoamme sinulle täyden viikon valmennusta ammattivalmentajiemme johdolla. Saat täydet ohjeet mikä poluistamme palvelee tavoitteitasi parhaiten, ja pääset käymään kaikilla valitsemillasi tunneillamme!

  • Saat sopimusehdot myös tilausvahvistuksesi liitteenä.

Haluamme tuoda kaikki ne osa-alueet esiin, joita sinä tarvitset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: treenejä eri menetelmin, hengitystä, meditaatiota ja ruokavaliota. Luvassa on edelleen inspiroivia, haastavia ja kovia treenejä, mutta se ei ole mihin toimintamme yksinomaan perustuu. Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja muiden tiimiläisten tukemiseen. Tulet tuntemaan yhteisön VOIMAN ja TUEN heti ensimmäisestä päivästä asti!

Terveisin
Tomi Kokko
Suomen johtava elämäntapamuutoksiin erikoistunut valmentaja

Kenelle?

Rakennamme centeriimme ohjelmia eri kuntotasojen mukaan; olitpa sitten kokenut salilla kävijä tai vasta elämäntapamuutoksesi alkutaipaleilla, löydät avaimet meiltä. Se mitä odotamme kaikilta jäseniltämme on halua saada muutos aikaan ja saavuttaa pysyviä tuloksia.

Tuntitarjonta

Kehonpainoharjoittelu - voima ja liikkuvuus

Perinteiset LIFW-kehonpainotreenit

Toiminnallinen voimaharjoittelu

Jooga, Movement ja kehonhuolto

Missä?

Avaamme centerin Helsingin Pitäjänmäkeen, osoitteeseen Valimotie 21, 00380 HELSINKI.

Tunnit tulevat sijoittumaan pääsääntöisesti aikavälille 6 -21 jäsentemme eri aikataulut ja elämäntilanteet huomioiden.

Kurssit ja workshopit

Käsilläseisonnan alkeet

Gymnastics Strength Training

Starttikurssit - Movement & Mobility

Erityiskurssit kuten stressinhallinta

BURNER - Alunperin Burner-tunti tunnetaan Tomi Kokon trademark treeninä, jossa syke nousee ja koko kroppa laitetaan liekkeihin! Burner -treenit ovat toimineet pitkään LIFW tiimin monipuolisena 6AM aamutreeneinä. Nyt Burner -treenit tarjoavat kaikista tunneista parhaat palat. Luvassa energistä sykkeennostoa, kehopainolla tehtävää voimaa, mitkä maustetaan movement liikkeellä, kahvakuulalla ja toiminnallisella liikkuvuudella. Ennen kaikkea treeneissä mennään tiivillä yhteishengellä ja tiimi pelillä valmentajan johdolla. Odotettavissa siis hikeä, naurua ja tsemppejä jokaisen oman kunnon ja tason mukaan.

Strength: Tällä tunnilla hankitaan voimaa ja lihasmassaa rauhalliseen tahtiin. Voiman lisäksi kehitetään voimakestävyyttä, tekniikkaa ja liikkuvuutta. Työkaluina monipuoliset kehonpainoharjoitteet, levytangot ja kahvakuulat: Vetäen, työntäen, nostaen, turvallista treenaamista unohtamatta. Tunneilla palautetaan ja kehitetään kehon luonnollisia liikeratoja ja monipuolisia voimaominaisuuksia. Tämäntyylinen treeni on ideaali, kun haluat parantaa kehonkoostumustasi, polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasmassaa!

Yoga: Yogassa opetellaan hallitsemaan niin mieltä kuin kehoa. Tunnilla harjoitellaan oikeaoppista hengittämistä, meditaatiota yhdistettynä asentojaharjoituksin ja flow -tyyppiseen liikehdintään.

Recovery: Näillä tunneilla lataat akut täyteen, huollat kehoasi ja mieltäsi jotta voit taas pelata täysillä! Mobility tunnilla availlaan kehoa erilaisten venyttelymetodien kuten dynaamisten liikkuvuusharjoitteiden kautta käyttäen niin palloja kuin rullia. Recovery tunnilla palaudutaan ja lasketaan stressitasojasi. Lisäksi ravistellaan pois niin henkiset kuin fyysiset jumit erilaisia hengitystekniikoita hyväksi käyttäen.

Movement: Nämä tunnit tarjoavat perustan toimintakykyiselle ja terveelle keholle. Movementissa haemme sulavaa liikettä sekä kehon yhteispelia eri lihasten kanssa. Tunnilla herätellään kehosi toimintakykyä luonnollisella liikkeellä. Näillä tunneilla parannat kehosi kapasiteettia suoriutua arkielämän haasteista. Movement parantaa suorituskykyäsi myös missä tahansa muussa treenissä!

Sprints:

Huippusuositut Sprinttitreenit Krisun johdolla. Sprintit tarjoaa vähän nopeampaa tekemistä. Treeneissä kehitetään nopeutta, räjähtävyyttä ja kimmoisuutta... isolla sydämellä! Jos haluat olla oman elämäsi Bolt ja saada päivän askeleisiin lisää potkua, tämä on tuntisi!

Huom! Treenit jatkuu syyskuun loppuun Lauttasaaren urheilukentällä ja lokakuusta eteenpäin Myllypuron Liikuntamyllyssä.

Kenelle?

Rakennamme centeriimme ohjelmia eri kuntotasojen mukaan; olitpa sitten kokenut salilla kävijä tai vasta elämäntapamuutoksesi alkutaipaleilla, löydät avaimet meiltä. Se mitä odotamme kaikilta jäseniltämme on halua saada muutos aikaan ja saavuttaa pysyviä tuloksia.

Valmentajat

Tomi Kokko

Olen Tomi Kokko - LIFW haasteen perustaja Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti ja intohimoinen yrittäjä.

Olen erikoistunut ihmisten elämäntapamuutoksiin. Tähän mennessä minulla on lähes 9000 hoikempaa, vahvempaa ja ennen kaikkea elämäänsä tyytyväisempaä asiakasta ympäri Suomea.

Uskon siihen, että kun pitää positiivisen asenteen päällä ja on valmis tekemään kovaa duunia unelmiensa eteen, on kaikki mahdollista! Uskon myös, että kun syö paljon luonnollista ruokaa, treenaa kovaa ja ympäröi itsensä samankaltaisten ihmisten kanssa, lähtee elämä aivan uuteen nousuun ja voi saavuttaa mitä ikinä haluaa.

Visioni LIFW haasteen kanssa on selkeä - parantaa kymmenien tuhansien Suomalaisten elämänlaatua ja rakentaa positiivinen yhteisö, jossa kaikki on mahdollista!

Nyt vihdoin pääsen myös luomaan oman valmennuskeskukseni ja rakentamaan ympärilleni rautaisan valmentajatiimin ja mahtavan yhteisön, jossa tulokset ja fiilis viedään yhdessä käsin kosketeltavalle tasolle!

Tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Kristian Kiril Popov

Minä olen Krisu - LIFW haasteen Head Coach, Personal Trainer ja ammattivalmentaja. Olen erikoistunut kokonaisvaltaisiin elämäntapamuutoksiin ja haluan motivoida juuri sinut kohti urheilullista ja hyvinvoivaa kehoa. Holistisessa valmennusfilosofiassani otan huomioon ravinnon, levon ja stressin optimaalisen tasapainon.

Ennen valmennusuraani kilpailin päätoimisesti 10-ottelussa, josta käteen jäi tusina Suomen mestaruuksia ja arvokisaedustuspaikkoja. Tuolloin vahvistin ammattitaitoani myös valmentamalla sekä urheilijoita että kuntoilijoita. Tämä näkyy ohjauksissani harjoitteluelementtien monipuolisena yhdistämisenä. Olen erikoistunut toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin sekä juoksuominaisuuksien kehittämiseen.

Tavoitteenani on insipiroida jokaikinen teistä oman elämänsä 10-ottelijaksi, niin treeneissä, kuin niiden ulkopuolella.

Aaro Helander

Voimistelu- ja pikajuoksutaustalla moottoroitu koutsi palveluksessanne. Toimin LIFW-tiimissä toisena päävalmentajana, ja erikoistun ravintovalmennukseen ja voimistelupohjaiseen voima- ja liikkuvuusharjoitteluun.

Käsi kädessä tämän kanssa kulkee myös vahva fokus painoharjoittelun kanssa, ja pyrin löytämään asiakkaille aina sekä mieluisan, että maksimaalisesti monipuolisia ominaisuuksia kehittävän treenityylin.

Valmennusfilosofiani on hyvin holistinen, ja itselleni kiinnostavinta työssäni on etsiä ja murskata niitä todellisia syitä, jotka lymyävät pinnan alla estäen meitä ottamasta haltuun niitä rutiineja ja tapoja, jotka vievät kohti unelmiamme. Kullekin on oma polkunsa, ja eri ihmisille läpimurrot tapahtuvat eri asioiden kautta: Ravinto, treeni ja henkinen kasvu siinä järjestyksessä, missä ne tuottavat parhaat tulokset nopeasti.

ALOITA RISKITÖN KOKEILUVIIKKO!

 

Liity jäseneksemme!

Voit perua tai tehdä muutoksia jäsenyyteesi ensimmäisen viikon aikana, koska haluamme että liittyminen on sinulle täysin riskitöntä!

Kuukausijäsenyys: 147 € / kk
Vuosijäsenyys 127 € / kk

Heräsikö kysymyksiä jäsenyyteen, centerin tarjontaan liittyen? Haluatko tietää mitkä nykyisistä ja tulevista palveluistamme sopivat parhaiten juuri sinulle?

Varaa aika henkilökunnaltamme, niin olemme sinuun puhelimitse yhteydessä 🙂

VARAA PUHELUAIKASoitamme sinulle valitsemanasi ajankohtana ja katsomme parhaan ratkaisun
  • Saat sopimusehdot myös tilausvahvistuksesi liitteenä.