1000 kg kevyempi Suomi – Ravintoseminaari

1000 kg kevyempi Suomi -Ravintoseminaari ensi viikon tiistaina 28.4. klo 18-20 Sokos Hotel Presidentissä.

https://leaninfiveweeks.com/ravintoseminaari/

Yeahh buddy… Jo yli 1000 kg pudonnut LIFW haasteen avulla. Sen kunniaksi haluan levittää tätä ilosanomaa ja kertoa ihmisille miten oikeasti kuka vain voi pudottaa painoa, nostaa kuntoa ja voida niin sairaan hyvin, joka ikinen päivä!! Kaikki tämä yksinkertaisten ruokavaliomuutosten avulla.

Seminaarikiertue siis luvassa !! Paikkoina alustavasti Helsinki, Turku, Tampere, Kuopio…

Ongelma etenkin täällä Suomessa on se, että me jääräpäisesti vieläkin uskomme vanhoja oppeja joita meille joskus koulussa opetettiin terveellisestä ruokavaliosta. Valitettavasti näiden virallisten “ruokasuositusten” noudattaminen tuo suurimmalle osasta ihmisistä todella paljon haasteita terveyden, kunnon ja hyvinvoinnin kanssa – eikä syistä olla tietoisia!

Helsingin seminaari on nyt lyöty lukkoon ja nopealla aikataululla edetään…tuttuun tyyliin. Eli nyt olisi tilaisuus kuulla kaikki mitä olen 10v. PT urani aikana oppinut ravinnosta ja miten olemme tiputtaneet jo yli 1000 kg LIFW haasteessa näiden menetelmien avulla.

Mikä: 1000 kg kevyempi Suomi -Ravintoseminaari
Koska: Ti 28.4. klo 18-20.00
Kuka: Tomi Kokko -LIFW Challengen perustaja & Fit-lehden asiantuntija
Missä: Sokos Hotel Presidentti Helsingissä (muut paikkakunnat julkaistaan pian)
Kenelle: Niille jotka haluavat oppia lisää sekä saavuttaa optimaalisen henkisen ja fyysisen kunnon
Paikkoja: Vain ja ainoastaan 50!
Hinta: 29 €

Terveellinen ravinto ei ole mitään rakettitiedettä! Pitää vaan ymmärtää perusasiat oikein sekä oppia miten tehdä omasta elämäntyylistä sellainen mikä vie fyysistä ja henkistä kuntoasi eteenpäin JOKA PÄIVÄ! Liian usein ravinnosta tehdään aivan liian monimutkaista, lasketaan kaloreita, punnitaan ruokia yms. turhaa ja sitten loppuu virta ja ollaan taas takaisin lähtöpisteessä.

Opetan täällä kaiken tämän, murran vanhentuneita käsityksiä “terveellisestä” ravinnosta sekä paljon muuta.

Pystyn valitettavasti ottamaan vain 50 motivoitunutta osallistujaa tähän Helsingin seminaariin joten kun kiintiö on täysi laitetaan nämä ilmoittautumissivut kiinni.

Innolla jo odotan tätä ja olen enemmän kuin luottavainen että pystyn inspiroimiaan jokaista joka tulee paikan päälle tämän pari tuntisen aikana!!

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset alla:

https://leaninfiveweeks.com/ravintoseminaari/

Terveisin,
Tomi Kokko

PS. Saa jakaa myös eteenpäin niille joiden uskot hyötyvän tästä. Tai ota kaveri mukaan ja tule paikan päälle!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: